Uitleg Rally

classic car rally

Startlocatie bepalen

U bepaalt waar de rally begint en eindigt. Wij hebben hiervoor verschillende startlocaties voor u geselecteerd waar wij goede ervaringen mee hebben. Uiteraard kunnen we op wens op elke locatie een op maat gemaakt event laten plaatsvinden.

Zelf een rally rijden m.b.v. een roadbook 

Je gaat met je team een echte rally rijden. De rally bestaat uit 4 of 2 deelroutes waarbij iedere deelroute ongeveer een half uur tot drie kwartier duurt. Deze worden onderbroken door stops waar teamopdrachten worden uitgevoerd. Een fotoroute, bolletje pijltje, deelkaartjes, en een mysterie navigatiemethode leid jouw team op een uitdagende manier langs smalle weggetjes en over bruggetjes door de landelijke omgeving van punt A naar B. Om het veilig te houden staan onderweg onzichtbare flitspalen die strafpunten kunnen geven bij snelheidsovertredingen.

Checkpoints en teamopdrachten

Na iedere route wordt u opgevangen  u op een checkpoint (controlepost) door onze medewerkers. Hier ziet u de andere deelnemers weer en speelt u een teambuildingsopdracht met de auto. Een voorbeeld hiervan is “blind navigeren”. Met een geblindeerd brilletje een slalom rijden op aanwijzingen van teamgenoten. Natuurlijk kan er hier ook gewisseld worden van chauffeur. U krijgt wat te drinken en lekkere versnaperingen. De net opgedane ervaring van het rally rijden is hier het gesprek van de dag.
De teams worden tijdens de teamopdracht luid aangemoedigd door de andere teams. Na een kwartier gaat de route verder naar het volgende checkpoint.

Bijna bij de Finish 

We maken een stop bij een mooie rustiek gelegen locatie (restaurant, kasteel) waar genoten kan worden van een kopje koffie / thee en/of andere lekkernijen. Nog een 3e checkpoint met een verassende teamchallenge en  de rally is bijna gestreden. Op de finish wordt u afgevlagd onder de rallyboog waarna de spanning te snijden is over wie de route en de teamchallenges het beste heeft volbracht. Onze GPS systemen worden uitgelezen en de punten geteld. Nog heel even en de huldiging kan beginnen….

Mogelijkheid 1 Een VW bus rally

Lees meer
Een unieke ervaring voor iedereen om een keer in een klassiek VW busje te rijden. Met name zeer geschikt voor teambuilding aangezien je met meer personen meer taken aan kan en deze verdelen tijdens de rit. Wij zorgen dat iedereen in het team kan bijdragen gedurende de rit waardoor het “wij” gevoel ontstaat.
Voor grote groepen heeft deze keuze als bijkomend voordeel dat het niet alleen budgettechnisch goedkoper is maar ook tijdtechnisch beter te sturen wordt. Er zijn dan namelijk minder auto’s op de weg.

v.a. €74.95 pp
Groepgrote: 8 – 250 personen

Mogelijkheid 2 VW kever cabrio rally

Lees meer
Tijdens deze unieke beleving gaan we met mooi weer de kapjes naar beneden en beleven we het prachtige landschap door een zonnige bril. Met name geschikt voor groepen tot ca 32 personen.

v.a. € 89,95 pp
Groepgrote: 8 – 100 personen

Mogelijkheid 3 Rally met uw eigen auto’s

Lees meer
Ideaal voor groepen met een bepertkt budget of die in het bezit zijn van eigen oldtimers/auto’s. De rally wordt volledig door ons georganiseerd en wij voorzien de auto’s van een GPS systeem wat de route en de tijden en het spelelement bewaakt.

v.a. € 44,95 pp
Groepgrote: 20 – 300 personen

Opties tegen meerprijs:

Lees meer
– Luxe uitgebreide lunch/picknick
– BBQ / Diner / koud & warm buffet.
– Consumpties bij restaurants
Op maat gemaakte route

Indien het event plaatsvindt op een locatie waarbij de oldtimers op transport gezet dienen te worden geldt er een meerprijs

De genoemde  prijzen zijn gebaseerd op 4 personen per auto/Kever of 8 personen met het Volkswagen busje

Dit zijn enkele voorbeelden van tijdschema’s. In overleg met u kan elke gewenste starttijd of eindtijd gekozen worden.

Tijdschema 2 uur rally
12:00 Lunch (optie tegen meerprijs)
12:45 Briefing en groepsfoto
13:00 Vertrek eerste equipes
13:45 Checkpoint met versnaperingen & teamopdracht (bv blind navigeren)
14:15 vertrek eerste equipes
15:00 Finish
15:00 Borrelen (optie tegen meerprijs)
15:30 Bekendmaking winnende equipe

Tijdschema 4 uur rally
12:00 Lunch  (optie tegen meerprijs)
12:45 Briefing en groepsfoto
13:00 Vertrek eerste equipes
13:45 Checkpoint met versnaperingen & teamopdracht (bv blind navigeren)
14:15 vertrek eerste equipes
15:00 tussenpunt bij een restaurant
16:00 Checkpoint met een teamopdracht
17:00 Finish
17:00 Borrelen (optie tegen meerprijs)
17:30 Bekendmaking winnende equipe
18:00 Diner  (optie tegen meerprijs)

Tijdschema uitgebreid inclusief feest en hotelovernachting
09:30 Verzamelen
10:00 Vergaderarrangement (optie tegen meerprijs)
12:00 Lunch  (optie tegen meerprijs)
12:45 Briefing en groepsfoto
13:00 Vertrek eerste equipes
13:45 Checkpoint met versnaperingen & teamopdracht (bv blind navigeren)
14:15 vertrek eerste equipes
15:00 tussenpunt bij een restaurant
16:00 Checkpoint met een teamopdracht
17:00 Finish
17:00 Borrelen (optie tegen meerprijs)
17:30 Bekendmaking winnende equipe
18:00 Diner  (optie tegen meerprijs)
20:00 Start Feest (optie tegen meerprijs)
00:00 Terug naar het Hotel (optie tegen meerprijs)

(Tijden en programma onderdelen zijn indicatief en kunnen in overleg volledig aangepast worden)

Per routedeel kunnen punten worden verdiend door de route zo foutloos mogelijk te rijden. Per route zijn er 100 punten te verdienen. De beste equipe krijgt 100 punten de daarop volgende 99 etc. Dus bij 4 routes maximaal 400 punten. Equipes die afsnijden of snelheidsovertredingen begaan krijgen hiervoor strafpunten. Ook kunnen punten verdiend worden door een traject met een vooraf bepaalde gemiddelde snelheid te rijden. De regularity test.

Teamopdrachten

Bij de teamchallenges onderweg zoals blind navigeren zijn ook 100 punten te verdienen voor de best presterende teams. Hierdoor is het optimaal genieten van enenrzijds onze prachtige VW busjes en Kever cabrio’s en anderzijds een prachtige landelijke route met leuke opdrachten. Alle auto’s zijn uitgerust met een tracktrace systeem om de afgelegde route achteraf terug te kunnen zien.

Vragen over de omgeving (Branding)

Vragen over de omgeving of uw eigen organisatie tellen ook voor een belangrijk deel mee in de eindstand. Voor elke route en teamchallenge zijn hiermee maximaal 100 punten te verdienen. Er zijn vier trajekten en 2 opdrachten. Dus in totaal 600 punten. Positie 1 100 punten positie 2 99 punten positie 3 98 punten.

Voor te hard rijden geld per overtreding 20 strafpunten.

Alle tijden worden bij de finish digitaal verwerkt in het eindklassement. klik op het voorbeeld hieronder. Optimaal en veilig genieten is het devies.

Een leuk bij-effect is dat het eindklassement nog lang onderwerp van gesprek blijft. Het gaat tenslotte niet om de snelst gereden route maar de best gereden. Het eindklassement kan worden gepersonalised en voorzien worden van uw bedrijfslogo. Dus uitermate geschikt voor een relatiedag.