Onze oldtimers

De Kevers en Volkswagen busjes

Bij ons heeft de keuze uit de Volkswagen Kever, de VW Kever cabrio of het o zo gave nostalgische Volkswagen busje. Uiteraard mag u in alle klassiekers zelf rijden.

Kever cabrio

In een Kever kunnen maximaal 4 personen zodat je nog comfortabel naast elkaar kunt zitten. De rolverdeling is als volgt: Een chauffeur, een navigator en 1 of 2 personen die de vragen over de omgeving beantwoorden en de navigator ondersteunen.
v.a. € 89,95 pp

Het Volkswagen busje

In het Volkswagen busje kunnen 7 tot 8 personen. Je zit hier dan nog steeds ruimer dan in een kever. Dankzij het hoge dak is het uitermate geschikt voor ook wat langere mensen. Doordat je met meer personen in een auto zit heb je meer contact  met je team en is teambuilding een natuurlijk gevolg. Het is een soort van “schoolreisje”. Ook is er meer tijd voor  teamgerichte of productgerichte opdrachten omdat er meer mensen zijn die kunnen assisteren. Bij grote groepen is een bijkomend voordeel dat er minder auto’s rijden waardoor het tijdselement beter te sturen is. Naast dit alles is het  een bijzondere unieke ervaring waarbij de funfactor hoog is.
v.a. €74,95 pp

Sixties en seventies

Alle klassiekers komen uit de jaren 60 en 70. Stuur- en rembekrachtiging behoorde niet tot de opties. Dit maakt het rijden in zo’n klassieker een onvergetelijke ervaring en een reis terug in de tijd. Wat is er nu leuker dan het rijden in een vintage Volkswagen busje of kever. Wij hebben 25  Kever cabrio’s en 25 Volkswagen spijlbusjes. Dit is voldoende om meer dan 200 personen zelf te laten rijden.