Professioneel Roadbook

Standaard of op maat gemaakt

Roadbook

Met behulp van een roadbook gaat u de omgeving verkennen. In het roadbook staat vermeld met behulp van symbolen of bv met foto’s hoe u moet rijden. Wij hebben een route met zorg voor u uitgezet zodat u lang de mooiste punten komt in de omgeving. Dus niet zomaar van A naar B rijden. Doel is om de route zo foutloos en zonder snelheidsovertredingen te rijden. Dit controleren wij middels onze GPS systemen.

Meestal bestaat een route uit 4 trajecten. Elk traject duurt ongeveer een half uur en heeft een eigen navigatiemethode. Een navigatiemethode is bv met behulp van foto’s van kruisingen de juiste route te vinden. Dit wordt ook met symbolen gedaan worden. Dit heet in de volksmond ”Bolletje-Pijltje”

Lees Meer ...

uitleg bolletje pijltje roadbook

Opdrachten/Punten
Onderweg moet u vragen over de omgeving waar u langs rijdt oplossen. Zo verdient u punten tijdens de rit. Een duidelijke taakverdeling helpt hierbij. Iemand of meerdere van het team mogen navigeren. Dit kan uiteraard ook afgewisseld worden.

Ook zijn er stops waar opdrachten uitgevoerd moeten worden. Een voorbeeld hiervan is “Blind Navigeren”. Hierbij krijgt de bestuurder een geblindeerd brilletje en moeten de teamgenoten hem helpen om een slalom te rijden. Uiteraard worden links en rechts door elkaar gehaald en is communicatie binnen het team van groot belang. Uiteraard valt er hierdoor af en toe een traan van het lachen.

Zelf aangeleverde opdrachten die op uw bedrijf of relatiedag van toepassing zijn voegen we gratis toe. En beoordelen wij met de door u aangeleverde antwoordenlijst. Dit komt alles weer terug in het eindklassement. Dit laatste sturen wij na de rally digitaal toe. Branding is een gratis optie.