Over ons

Keverevents: Bedrijfsuitjes in Twente of op locatie

De Kever cabrio experience voor een leuk en uniek bedrijfsuitje in Overijssel of bij u. Voor al uw bedrijfsfeesten, vergaderarrangementen, familiefeesten, relatie-evenementen of teamuitstapjes bieden wij all-in rally-arrangementen aan. Tijdens de rally wordt u bijgestaan door ons enthousiaste en vakbekwame rallyteam. Dus op en top genieten.

Ons wagenpark bestaat sinds 1997 uit meer dan 30 zeer exclusieve onbestikkerde klassieke KeverCabrio’s en 15 Volkswagen busjes. Deze verkeren door professioneel onderhoud het hele jaar door in een perfecte conditie. Hierdoor zijn grotere familie- en bedrijfsfeesten tot 200 personen mogelijk maar ook kleinere bedrijfsuitjes kunnen we groots organiseren.

Wij zorgen dat u geniet van een nostalgische rit met een echte Kever Cabrio waarbij u navigeert met behulp van een profesioneel full color roadbook. Door goede samenwerking met betrouwbare transportondernemingen kunnen wij uw Kever event op elke gewenste locatie organiseren.

Elke rally voert door het  prachtige nostalgisch landschap over ludieke landwegen en langs interessante bezienswaardigheden. Elke equipe heeft een chipcard waarmee tijden worden geregistreerd. Bij elke etappe zijn punten te verdienen door met een vooraf bepaalde gemiddelde snelheid te rijden. Onderweg wordt u verrast met leuke en uitdagende klassementsproeven die ook meetellen voor de eindclassificering. Uw rijvaardigheid en doortastendheid zullen flink op de proef worden gesteld. Er volgt een eindklassement met alle tijden en scores van alle equipes.

Onze professionele tourbegeleiders gaan samen met u het Keveravontuur aan en zullen u waar nodig bijstaan. Zij zullen het evenement digitaal vastleggen en via onze website beschikbaar stellen zodat u later op een prachtige avontuurlijke dag in een sfeervolle setting terug kunt kijken.

KeverEvents: Kwaliteit is onze reclame