Rally arrangement op maat gemaakt

Behalve de al door ons uitgewerkte routes, vanaf onze vaste startlocaties, is het ook mogelijk om onze Kever cabrio of VW bus rally vanaf elk ander locatie in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en België te laten starten. Door gebruik te maken van een speciaal autotransport kunnen wij onze authentieke cabrio kevers en Volkswagen busjes naar u toe brengen.

keverrally-op-maat

Bepalen start- en eindlocatie

Voorafgaand aan uw event stellen wij de nieuwe routes samen. In goed overleg met u worden start- en eindpunt bepaald, alsmede eventuele leuke en bezienswaardige tussenstops (checkpoints).
Deze routes worden vervolgens opgenomen in een full colour roadbook, eventueel aangevuld met bedrijfsspecifieke teksten en/of afbeeldingen. Indien gewenst kan ook een opdrachtenformulier met leuke en interessante vragen (bijvoorbeeld over de omgeving, of over uw organisatie) en opdrachten worden opgenomen.Tijdens de route verzorgen we een aantal stops, waarin u een consumptie krijgt aangeboden, en een tweetal leuke teamopdrachten.

Uitvoering

Onze professionele tourbegeleiders staan u de gehele dag bij, voor het geven van uitleg over onze prachtige auto’s, het begeleiden van de teamopdrachten, het maken van mooie foto’s en natuurlijk voor het berekenen van het eindklassement en het uitreiken van de prijzen.

Meerdaagse volledige verzorgde arrangementen stellen wij graag in overleg met u samen.

Iedere keverrally op maat wordt hierdoor een unieke teambuilding beleving. Daarom rekenen wij graag voor u de exacte prijs uit.

Minimum aantal personen: 32
Natuurlijk CO2 Neutraal.