Klassieke Rally

van KeverEvents.nl

De  oldtimer rally van KeverEvents.nl is een viering van de historische autosport en de jaren seventies.  Als exclusief bedrijfsuitje of relatiedag is dit event uitermate geschikt. We starten deze classic car rally met een echte briefing. De rally teams ontvangen een heus roadbook en gaan dan op weg om zelf een uitdagende route te rijden in een oldtimer.

Gedurende 4 spannende etappes zullen de rally teams strijden voor de punten. Tijdens dit klassieke maar toch zeker ook sportieve evenement wordt u onderweg verrast met een aantal schilderachtige gelegen checkpoints. Hier wacht elk rally team enkele ludieke teamopdrachten die meetellen voor het eindclassement. Ook de vragen voor onderweg die in het roadbook staan tellen mee. Leidt uw team straks het classement?

Ook de Start en finish vinden uiteraard plaats in een prachtige sfeervolle setting waar natuurlijk een groepsfoto niet mag ontbreken. Na afloop wordt de winnende equipe bekend gemaakt en volgt de prijsuitreiking.

Op de eindlocatie kunt u genieten van een heerlijk afsluitend diner of lopend buffet. Gezellig even napraten over de oldtimer rally met een hapje en een drankje kan natuurlijk ook. De ultieme beleving van het rijden in een klassieke automobiel gecombineerd met verschillende navigatiemethodes maakt dit exclusieve event tot een onvergetelijke ervaring.

Wilt u uw relaties per helikoper laten aankomen of tijdens de route genieten van een high tea in een exclusief restaurant . Het evenement kan worden gecomplementeerd door o.a. het roadbook in uw huisstijl te maken, rallyschilden met uw bedrijfslogo etc. Alles is mogelijk! Graag stellen wij samen met u in een persoonlijk gesprek een maatwerk programma samen.