De Kastelenrally

U beleeft een echte classic car rally met als start het exclusieve koetshuis bij de watermolen van  Singraven. Na de briefing krijgt elke deelnemende equipe een chipkaart om de tijden digitaal te registreren voor het eindklassement.

Met het zo typerende gepruttel van de luchtgekoelde kevermotor vertrekt u onder een grote rallyboog in een prachtige klassieke kever cabrio of VW busje. Even onwennig is het wel: het ontbreken van moderne navigatie, stuur- en rembekrachtiging. Gelukkig leidt een professioneel roadbook u probleemloos door een prachtig landschap met smalle landelijke weggetjes en leuke opdrachten onderweg. We bezoeken ondermeer het idylisch gelegen Bad Bentheim met zijn prachtige burcht en onderweg verwennen wij u met  lekkere versnaperingen. Na een rally van 4 -5 uur wordt de laatste equipe bij de finish afgevlagd en wordt het winnende team in stijl gehuldigd.
Een enerverende dag die in het teken staat van ouderwets genieten, samenwerken, natuurschoon, pure nostalgie, en heel veel plezier. Een belevenis voor jong en oud.