Unieke Classic car rally

van KeverEvents.nl

Onze kracht ligt in individuele afspraken met als grondslag kwaliteit
Wij weten uw individuele wensen en ideeën tot een perfecte mix te maken. Graag zetten wij uw ideeën om in de praktijk. Wilt u uw relaties per helikopter in Twente laten aankomen of tijdens de route genieten van een high tea in een exclusief restaurant . Het evenement kan worden gecomplementeerd door o.a. het roadbook in uw huisstijl te maken, rallyschilden met uw bedrijfslogo etc. Alles is mogelijk! Graag stellen wij samen met u in een persoonlijk gesprek een maatwerk programma samen

De classic car rally van KeverEvents.nl is een viering van de historische autosport en de jaren seventies. Een hommage aan het legendarische design van de Kever cabrio. Dit event is uitermate geschikt als exclusief bedrijfsuitje of relatiedag. Deze classic car rally start met een heuse briefing. De rally teams ontvangen een echt roadbook en gaan dan op weg om zelf een uitdagende route te mogen rijden in een klassieke Kever cabrio of andere klassiekers.

Gedurende 4 etappes zullen de rally teams strijden voor de punten. Tijdens dit klassieke maar toch zeker ook sportieve evenement wordt u onderweg verrast met een aantal schilderachtige gelegen checkpoints. Hier wacht elk rally team enkele ludieke teamopdrachten die meetellen voor het eindklassement. Ook de vragen voor onderweg die in het roadbook staan tellen mee.

Ook de Start en finish vinden uiteraard plaats in een prachtige sfeervolle entourage waar natuurlijk een groepsfoto niet mag ontbreken. Na afloop wordt de winnende equipe bekend gemaakt en volgt de prijsuitreiking.

Op de eindlocatie kunt u genieten van een heerlijk afsluitend diner of lopend buffet. Gezellig even na borrelen kan natuurlijk ook. De ultieme beleving van het rijden in een klassieke automobiel gecombineerd met verschillende navigatiemethodes maakt dit exclusieve event tot een onvergetelijke ervaring.

Neem direct contact met ons op T:+31 74 85 26777 of M: +31 6 16004761. Klik op deze link en vul uw gegevens in dan bellen wij u terug.