Keverevents.nl de leukste incentive

om uw werknemers te belonen

Bent u op zoek naar een unieke incentive? Uw medewerkers, relaties of zakenpartners op een originele manier belonen? Ons team van professionals biedt uw bedrijf een totaaloplossing voor een memorabele ervaring. Geheel op basis van uw specifieke wensen stellen wij een maatwerk incentive voor u samen. Dit Incentive kever cabrio programma creëert voor uw personeel een ontspannen sfeer en helpt om uw werknemers te motiveren. Of het nu in Twente, Gelderland, Utrecht of op een andere locatie is wij maken er een onvergetelijke belevenis van!

U wordt uitgedaagd om door gebruik te maken van een professioneel full color roadbook en kaartmateriaal te navigeren door een prachtige landelijke omgeving. Onderweg verrassen wij u met uitdagende, teamspirit bevorderende  maar toch ontspannende pitstops.

Uiteraard vindt er aan het einde van deze kever cabrio rally een prijsuitreiking plaats en zal het winnende team bekend worden gemaakt.  Dit alles kan terwijl er nog lekker even wordt nageborreld. Op de eindlocatie kunt u er tevens voor kiezen om te genieten van een heerlijk diner of lopend buffet.

Kortom een dag die in het teken staat van klassieke kever cabrio’s, samenwerken, ontspanning en heel veel plezier.

Wilt u meer informatie over onze klassieke rally incentive klik dan snel op deze link en vul het contactformulier in zodat wij alles over een originele en geslaagde dag kunnen vertellen.