Teambuilding / Teamuitje in

Twente met KeverEvents.nl

Tijdens deze Kever cabrio rally gaan we voor een dag vol uitdaging, teambuilding, samenwerken en nostalgie. Een dag die zeker veel gesprekstof zal opleveren. De onderlinge verhoudingen worden tijdens de rally op de proef gesteld.  Onderling vertrouwen, waardering en respect zijn vereisten om dit teamuitje tot een goed einde te brengen.

Wat gaan we  tijdens dit teamuitje doen?

U wordt ontvangen in Twente met een heerlijk kopje koffie/thee op een landelijke locatie. Hier krijgt u uitleg over de keverrally waarbij teams moeten samenwerken om gedurende een prachtige route een drietal opdrachten krijgen. Vindt door samenwerking de kortste route, los de vragen onderweg en voer de aangeboden teamopdrachten met succes uit. Voor al deze opdrachten zijn punten te verdienen die meetellen voor het eindclassement. Een teamdag waarbij iedere deelnemer actief meedoet en een duidelijke rol heeft. We sluiten de dag af met een leuke prijsuitreking. kortom een geslaagde teambuildingdag vol actie, activiteiten en sportiviteit

Deze teamdag wordt in Twente Overijssel georganiseerd maar kan ook plaatsvinden op elke gewenste locatie in Nederland of Duitseland.

Wilt u meer informatie over onze uitjes vul dan het contactformulier in door op deze link te klikken.