Klassieke T2 huren of een

nostalgisch oldtimeruitje

U wilt een oldtimer huren voor een onvergetelijke trouwdag, zomaar een dagje weg, een  persoonsuitje. Alles is mogelijk. Wij hebben meer dan 25 oldtimer Kever Cabrio’s en 5 “Boer zoekt vrouw” Volkswagen T2 busjes (8 persoons) voor u klaar staan. In deze oldtimers mag u uiteraard zelf rijden. Natuurlijk geven wij u bij aanvang van het huren van de oldtimer de nodige uitleg om goed overweg te kunnen met onze klassiekers.Uiteraard zijn wij de hele dag telefonisch bereikbaar. De Volkswagen busjes zijn voorzien van een origineel groot schuifdak om het cabrio gevoel niet te laten ontbreken.

Alle oldtimers zijn all-risk verzekerd middels onze garageverzekering zodat u zorgeloos van uw uitje kunt genieten.

Wij hebben sinds 1997 veel ervaring opgebouwd in trouwvervoer, het organiseren van oldtimeruitjes of het verhuren van onze blikvangers. Wij begrijpen  uw wensen en beschikken over de know-how om uw dag tot een bijzonder uitje te maken.

Doordat wij kwaliteit en prijs goed op elkaar hebben afgestemd kan iedereen met elk budget bij ons terecht voor een dag nostalgisch rijden. Het hele jaar staan onze klassieke oldtimers voor u klaar. Op onze site staan diverse sfeerimpressies en wij vertellen u graag over de mogelijkheden over het oldtimer huren of oldtimeruitjes.

Een oldtimer uitje kan het hele jaar door.

Mocht u een oldtimer willen huren of een oldtimeruitje bespreken bel of mail ons gerust. We maken graag tijd voor u om uw persoonlijke wensen te bespreken. Dit kan op afspraak bij u of bij ons op locatie.

Veelgezochte woorden:

oldtimer huren – oldtimer huren – trouwen in een oldtimer – oldtimer huren – Kever Cabrio uitje – T2 – T1 – spijlbusje – boer zoekt vrouw busje – retro – trouwvervoer – Twente – Overijssel – Hengelo – Almelo –  Enschede