Een scene uit

Boer zoekt vrouw?? 

Wie wil nou niet heerlijk genieten van het buitenleven. Rijden in een prachtige romantische Volkswagen bus of een Kever cabrio. U waant zich inj de serie bij Boer zoekt vrouw.  Een onvergetelijke “romantische”dag met uw familie,  vrienden of collega’s. Wij hebben meer dan 25 oldtimer Kever Cabrio’s en 10 “Boer zoekt vrouw” Volkswagen T1 en T2 busjes (8 persoons). Deze staan in showroomstaat voor u klaar. In deze klassiekers   mag u uiteraard zelf rijden. Natuurlijk geven wij u bij aanvang van het huren van de oldtimers  de nodige uitleg om goed overweg te kunen met onze klassiekers. Uiteraard zijn wij de hele dag telefonisch bereikbaar. De Volkswagen busjes zijn voorzien van een origineel groot schuifdak om ook hier het cabrio gevoel niet te laten ontbreken.

Alle auto’s zijn all-risk verzekerd middels onze garageverzekering zodat u zorgeloos van uw uitje kunt genieten.

Wij hebben sinds 1997 veel ervaring opgebouwd in trouwvervoer, het organiseren van oldtimeruitjes of het verhuren van onze blikvangers. Wij begrijpen  uw wensen en beschikken over de know-how om uw dag tot een bijzonder uitje te maken.

Doordat wij kwaliteit en prijs goed op elkaar hebben afgestemd kan iedereen met elk budget bij ons terecht voor een dag nostalgisch rijden. Het hele jaar staan onze klassieke Volkswagens voor u klaar. Op onze site staan diverse sfeerimpressies en wij vertellen u graag over de mogelijkheden over het oldtimer huren of oldtimeruitjes.

Een oldtimer huren kan het hele jaar door.

Wilt u een Boer zoekt vrouw busje  of Kever cabrio huren. Bel of mail ons gerust. We maken graag tijd voor u om uw persoonlijke Boer zoekt vrouw wensen te bespreken. Dit kan op afpsraak bij u of bij ons op lokatie.

Veelgezochte woorden:

oldtimer huren –  trouwen in een oldtimer – Boer zoekt vrouw de serie – Kever Cabrio huren – Rally op lokatie in Duitsland – rally op lokatie in Groot Britannië