Puzzeltocht met kevers of Volkswagen busjes

Onze puzzeltocht met kevers of Volkswagen busjes kenmerkt zich door een hoge fun factor. Nostalgie en teambuilding gaan hand in hand tijdens deze puzzeltocht.

puzzeltocht met kevers of Volkswagen busjes

Wat gaan we doen?

We maken eerst een taakverdeling. Deze bestaat uit:

  • Een chauffeur
  • 1 of meerdere navigators
  • Vragen oplossers / puzzelaars

De taken worden verdeeld en de teams strijden om de meeste punten. Elk team vertrekt met een interval van ca 2 minuten en daarna het volgende team. Wie lukt het om de uitgezette route zo foutloos mogelijk te rijden? Welk team lost de meeste vragen op tijdens de route? En welk team is het beste in de teamopdrachten onderweg? Het is een spannende wedstrijd waar gelukkig alleen maar winnaars zijn. Iedereen geniet namelijk van de route door de landelijke omgeving en de lol bij het maken en ondergaan van de opdrachten.

Middelpunt

Onder het genot van een kopje koffie/thee en een gebakje maken we een stop bij een oude Watermolen of Kasteel en bereiden ons voor op de laatste 2 routes. Nog 1 checkpoint en een teamchallenge. Spannend!

De Finish

Wie als eerste over de finish gaat is niet belangrijk. Welk team heeft de route en de opdrachten het beste uitgevoerd. Niet lang meer en de punten zijn geteld. Iedereen geniet en praat nog even na over de kever puzzeltocht en wacht op het eindklassement. Het tromgeroffel kan beginnen. The winner is ….

Einde van een geslaagde dag

We kijken terug op een geslaagd event en zullen hier nog lang over napraten in de wandelgangen. Uiteraard gaat iedereen met een goed gevoel naar huis. Het ene team was succesvol bij de teamchallenges, een ander team bij de opdrachten tijdens de route en weer een ander met het navigeren. Een bijzonder event waarbij met een nostalgische blik terug wordt gedacht aan deze mooie ervaring.

puzzeltocht met kevers of Volkswagen busjes