Ontdek Twente Overijssel met een Volkswagen busje of Kever cabrio

Gezinsuitje ontdek Twente Overijssel

Dagje toeren met een Volkswagen busje of Kever cabrio

Ga op stap en ontdek hoe mooi Twente is. Een heerlijk dagje toeren met een Volkswagen busje of kever cabrio. Met onze retro busjes nieuwe herinneringen maken en nostalgisch genieten.

Programma

De Volkswagen staat afgetankt voor u klaar en voorzien van een leuke route. Na een korte instructie over de klassieke Volkswagen busjes of kevers mag u zelf achter het stuur kruipen. We starten de motor en horen het onmiskenbare geluid van de pruttelende  luchtgekoelde motor. Het ontbreken van rem- en stuurbekrachtiging is even wennen maar al snel wordt de auto in de eerste van vier versnellingen gezet en gaat de rit beginnen. De playlist van de jaren zeventig klinkt door de auto. De muziek van Queen, ABBA en de Bee Gees doen deze nostalgische tijd herleven. Verrassend hoeveel ruimte er nog in zo’n VW busje zit. Herinneringen aan “vroeger” worden opgehaald. Verhalen van  opa’s/oma, ooms en tantes komen spontaan naar boven. Het leukste uitje met uw gezin kan nu beginnen. Volg de aanwijzingen op de route en verbaas u hoe mooi Twente is.

Minimum leeftijd bestuurder 20 jaar en minsten 2 jaar in bezit van het rijbewijs of voldoende rijervaring hebben. Klassiekers kunnen afgehaald worden bij onze bedrijfshal in Albergen. U kunt uw auto hier gratis parkeren.

Leuk om te geven als cadeaubon met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren of met bv vaderdag / moederdag.

Tips voor het nostalgisch toeren!

Wij hebben voor u leuke tips en een leuke route om door de prachtige omgeving van Twente te rijden. Een aantal leuke plekken om te bezoeken zijn bv Ootmarsum, de Manderveense aardbei,  de burcht van Bad Bentheim, landgoed Twickel bij Delden of de Watermolen van Denekamp op het landgoed Singraven. Hier kunt u heerlijk picknicken of misschien een fotoshoot. Wij verwelkomen u graag in het prachtige Twente om leuke herinneringen te maken en op te halen. De locatie waar de busjes afgehaald kunnen worden bevindt zich al in een landelijke omgeving in de buurt van Almelo.

De Volkswagen bus lijkt mensen eenvoudig te verbinden door zijn eenvoud. Probeer het zelf en kruip achter het stuur van de leukste klassieker! “De Volkswagen bus”. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op!

Gezinsuitje ontdek Twente Overijssel en een activiteit die het hele jaar door te boeken is!

gezinsuitje ontdek Twente
Gezinsuitje ontdek Twente Overijssel