Classic car autorally organiseren

Uw eigen autorally laten organiseren. Wij zijn specialist in het organiseren van historische autorally’s. Geen gewone rally.  Dit event is uitermate geschikt als exclusief bedrijfsuitje of relatiedag voor jong en oud. Deze classic car rally start met een briefing. De rally teams ontvangen een profesioneel roadbook en gaan dan op weg om zelf een uitdagende route te rijden. Dit kan in een van onze Kever cabrio’s of klassieke VW busjes maar natuurlijk ook in uw eigen auto.

autorally-organiserenu

Wedstrijdelement

Gedurende 4 etappes zullen de rally teams strijden voor de punten. Tijdens dit klassieke maar toch zeker ook sportieve evenement wordt u onderweg verrast met een aantal schilderachtige gelegen checkpoints. Hier wacht elk rally team enkele ludieke teamopdrachten die meetellen voor het eindklassement. Ook de vragen voor onderweg die in het roadbook staan tellen mee. Door middel van een tracktrace systeem in de auto wordt uw exacte route en snelheid bijgehouden.

uitleg eindklassement.

De Start en finish vinden uiteraard plaats in een prachtige sfeervolleentourage waar natuurlijk een groepsfoto niet mag ontbreken. Na afloop wordt de winnende equipe bekend gemaakt en volgt de prijsuitreiking.

 

Afsluiten met een diner

Op de eindlocatie kunt u genieten van een heerlijk afsluitend diner of koud warm buffet. Gezellig even naborrelen kan natuurlijk ook. De ultieme beleving van het rijden in een “klassieke” auto gecombineerd met verschillende navigatiemethodes maakt dit exclusieve event tot een onvergetelijke ervaring.

 

Maatwerk

Onze kracht ligt in individuele afspraken met als grondslag kwaliteit
Wij weten uw individuele wensen en ideeën op elke locatie tot een perfecte mix te maken. Graag zetten wij uw ideeën om in de praktijk. Wilt u uw relaties per helikoper in Twente laten aankomen, of tijdens de route genieten van een high tea in een exclusief restaurant; alles is mogelijk.Het evenement kan worden gecomplementeerd door o.a. het roadbook in uw huisstijl te maken, rallyschilden met uw bedrijfslogo etc. Alles is mogelijk! Graag stellen wij samen met u in een persoonlijk gesprek een maatwerk programma samen.

Uw dag Uw autorally.