KeverEvents

De kever cabrio rally

Een super leuk  personeelsfeest waar nog lang over gepraat gaat worden. Een ervaring met klassieke Kever cabrio´s die u niet mag missen. Dit all-in bedrijfsarrangement is uniek in Nederland. Tijdens het uitje wordt u professioneel bijgestaan door ons enthousiaste en vakbekwame toerbegeleiders. Zij zorgen dat u  op en top kunt genieten van een fantastische rit door Twente (Overijssel) .
Bij onze volledig verzorgde personeelsfeest in Twente wordt u hartelijk ontvangen in een prachtig gelegen landelijk café-restaurant. U wordt verwelkomd met een heerlijk kop koffie/thee en een dikke plak Twentse krentewegge.

Er volgt aansluitend  korte uitleg over de klassieke Kever cabrio. U bent onderweg naar een belevingstoertocht door het pittoreske Twentse landschap met zijn kleine landelijke weggetjes en interessante bezienswaardigheden. Deze toertocht laat nostalgische tijden weer herleven.

Een full color roadbook geeft u aanwijzingen om naar diverse tussenpunten te navigeren. Onderweg, wachten u verschillende uitdagende  teamopdrachten

Tot slot zal op de eindlocatie het winnende team bekend worden gemaakt. Hier kunt u er voor kiezen om te genieten van een heerlijk lopend buffet of bijvoorbeeld gezellig even naborrelen.

Kortom een uitje dat in het teken staat van teambuilding, samenwerken, nostalgie, en heel veel plezier. Wij zetten de digitale foto’s deze geslaagde dag op onze website waar u ze kunt bekijken en downloaden met een persoonlijke inlogcode.

Een dag om niet te vergeten!