Uniek jaren seventies event

van KeverEvents.nl

De classic car rally van KeverEvents.nl is een bijzondere beleving met Kever cabrio’s uit de jaren zeventig.  Geen gewoon bedrijfsuitje in een Kever cabrio maar een reis terug in de tijd. Dit event is uitermate geschikt als exclusief gemotoriseerd bedrijfsuitje of relatiedag. Deze classic car rally start met een duidelijke briefing. De rally teams ontvangen een professioneel roadbook en gaan dan op weg om een uitdagende route te rijden in een klassieke Kever cabrio of een 8 persoons VW busje.

De Start en finish vinden uiteraard plaats in een prachtige sfeervolle entourage waar natuurlijk een groepsfoto niet mag ontbreken. Gedurende 4 etappes zullen de rallyteams strijden voor de punten. Tijdens dit klassieke maar toch zeker ook stoere en sportieve evenement wordt u onderweg verrast met een aantal schilderachtige gelegen bemande  checkpoints. Hier wacht elk rallyteam enkele ludieke teamopdrachten die meetellen voor het eindklassement. Ook de vragen voor onderweg die in het roadbook staan tellen mee.

Na afloop wordt de winnende equipe bekend gemaakt en volgt de prijsuitreiking.

Op de eindlocatie kunt u genieten van een heerlijk afsluitend diner, BBQ of koud warm buffet. Gezellig even naborrelen kan natuurlijk ook. De ultieme avontuurlijke beleving van het rijden in een klassieke automobiel gecombineerd met verschillende navigatiemethodes maakt dit exclusieve event tot een onvergetelijke ervaring.

Onze kracht ligt in individuele afspraken met als grondslag kwaliteit
Wij weten uw individuele wensen en ideeën tot een perfecte mix te maken. Graag zetten wij uw ideeën om in de praktijk. Wilt u uw relaties per helikopter in Twente laten aankomen, of tijdens de route genieten van een high tea in een exclusief restaurant; alles is mogelijk.Het evenement kan worden gecomplementeerd door o.a. het roadbook in uw huisstijl te maken, rallyschilden met uw bedrijfslogo etc. Alles is mogelijk! Graag stellen wij samen met u in een persoonlijk gesprek een maatwerk programma samen. Onze keverrally kan op elke gewenste locatie plaatsvinden (Limburg (Maastricht), Noord Brabant, Gelderland, Groningen, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Zuid-Holland, Noord Holland, Utrecht, Zeeland).

Sinds 1997 specialist in het organiseren van classic car rally’s.