Trouwauto of T2 T1 Volkswagen

Spijlbus verhuur

U wilt een trouwauto huren voor een onvergetelijke dag . Wij hebben meer dan 30 oldtimer Kever Cabrio’s en 15 “Boer zoekt vrouw” Volkswagen T1 en T2 spijlbusjes (8 persoons). Deze staan in showroomstaat voor u klaar. In deze trouwauto’s mag u uiteraard zelf rijden. Natuurlijk geven wij u bij aanvang van het huren van de trouwauto de nodige uitleg om goed overweg te kunen met onze klassiekers.Uiteraard zijn wij de hele dag telefonisch bereikbaar. De Volkswagen busjes zijn voorzien van een origineel groot schuifdak om het cabrio gevoel niet te laten ontbreken.

Alle trouwauto’s zijn all-risk verzekerd middels onze garageverzekering zodat u zorgeloos van uw trouwdag kunt genieten.

Wij hebben sinds 1997 veel ervaring opgebouwd in trouwvervoer, het organiseren van oldtimeruitjes of het verhuren van onze blikvangers. Wij begrijpen  uw wensen en beschikken over de know-how om uw dag tot een bijzonder uitje te maken.

Doordat wij kwaliteit en prijs goed op elkaar hebben afgestemd kan iedereen met elk budget bij ons terecht voor een dag nostalgisch rijden. Het hele jaar staan onze klassieke trouwauto’s voor u klaar. Op onze site staan diverse sfeerimpressies en wij vertellen u graag over de mogelijkheden over het oldtimer huren of oldtimeruitjes.

Een oldtimer huren kan het hele jaar door.

[vc_gallery images=”199,200,201,202″]