Uitleg Keverrally programma in

een klassieke cabrio

Bij een volledig verzorgde kever cabrio rally wordt u ontvangen in een prachtig landelijk gelegen kasteel of restaurant. Daar wordt u verwelkomt met een heerlijk kop koffie of thee en een lokale lekkernij. Aansluitend krijgt u een duidelijke uitleg (briefing) over de Kever cabrio rally.

Op het programma staat een echte Classic Car Rally door het pittoreske Nederlandse landschap met zijn kleine landelijke weggetjes en interessante bezienswaardigheden. Na de briefing vertrekken de teams onder een echte rallyboog met een professioneel full color roadbook en kaartmateriaal. Als het eerste team is vertrokken vertrekt één minuut later pas het tweede team etc . Om deze spannende Classic Car Rally te winnen kunnen er punten worden verdiend. Deze kunnen door de teamchallenges onderweg en de regularitytests per route, maar ook met de vragen worden verkregen. Het team dat het beste samenwerkt, onderling goed communiceert en elkaar betrekt bij alle opdrachten zal in de regel de meeste punten verzamelen. Onderweg zullen, tijdens een drietal uitdagende en ontspannende pitstops, de verschillende navigatiemethodes worden aangeboden en toegelicht. De tijden worden digitaal geregistreerd en zijn af te lezen in een echt eindklassement. Deze Classic Car rally laat nostalgische tijden weer herleven en bovendien krijgt u de unieke ervaring zelf deelgenoot te zijn van een echte Classic Car Rally.

Tot slot zal op de eindlocatie het winnende team bekend worden gemaakt. Met Behulp van het eindklassement kan iedere deelnemer de uitslagen van de verschillende teamchallenges  en tests nog eens nakijken . Ter afsluiting kunt u er voor kiezen om op de eindlocatie te genieten van een heerlijk diner, lopendbuffet, BBQ of bijvoorbeeld gezellig even naborrelen. Kortom een dag die in het teken staat van Classis Cars, klassiekers, teambuilding, samenwerken, nostalgie, en heel veel plezier.

Om nog eens terug te kunnen kijken op een geslaagde dag zetten wij digitale foto’s en het eindklassement op onze website waar u ze kunt bekijken met een persoonlijke inlogcode.

Naast onze liefde voor klassiekers koesteren wij ook het prachtige landschap waar wij tijdens de classic car rally door heen rijden. Wij kiezen er dan ook voor om al onze bedrijfsactiviteiten volledig klimaat neutraal uit te voeren. Dit doen wij onder meer door te investeren in zgn. “Verified Emission Reductions”.

Programma-overzicht Keverrally’s in een klassieke cabrio

 Kever Cabrio Rally Middag Programma

Kever Cabrio Rally Dag/middag programma op locatie

Voor groepen v.a. 32 personen hebben wij al arrangementen v.a. € 49.95  pp